Järla sjö
  Buddes gränd 1

  Nacka

  Buddes gränd 1

  Visningar

  • Kontakta mäklaren för visning på 0707 300 500 eller erik@berggrenco.se

  Buddes gränd 1

  Kanonskick med centralt läge i Järla sjö

  Precis intill Gustaf de Lavals torg och de anrika industribyggnaderna väntar denna stilsäkra fyra i en solid förening. Här bor ni i ett eftertraktat och naturnära område med glimt över Järla sjö genom gränden. Er nya adress erbjuder det bästa av två världar – närhet till bad och natur såväl som kommunikationer och stadsliv.

  Fastigheten på Buddes gränd 1 är belägen invid det mysiga torget, där den gamla turbinhallen är en effektfull dekor. Via gränden ges sjöglimt mot Järla sjö, som nås med tre minuters promenad. Turen runt Järla och Sickla sjö (ca 11 km) blir den perfekta löprundan efter jobbet.

  Att köpa bostad i Järla är dessutom strategiskt, då Region Stockholm nu börjar bygga ut tunnelbanans blå linje till Nacka. Analyser har gjorts där man förutspår att priserna i Järla/Sickla väntas stiga mest av alla regioner när tunnelbanan invigs. (DI) Er nya adress kommer då att vara belägen endast tre minuters promenad från närmaste tunnelbanenedgång. I väntan på tunnelbanebygget tar ni bussen in till Slussen på 18 minuter.

  • Rumsbeskrivning

   Här bor ni i en omtyckt, trevlig och tyst förening med stort fokus på trivsel och boendekvalitet. Bostaden är välplanerad och har fönster i tre väderstreck. I hallen förvaras ytterkläderna i skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Golvet i boningsytorna utgörs av vitvaxad ek.

   Köket är påkostat med bänkskiva av ljus blank sten, downlights under skåp samt stänkskiva av glas. Till hjälp vid matlagningen erbjuds induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys (side-by-side) samt diskmaskin. Kvällens drycker blir perfekt tempererade, tack vare en vinkyl. Köket är från 2016.

   Måltiderna dukas upp vid kökets matplats, som rymmer ett bord om sex personer. Matplatsen ligger i luftigt samband med vardagsrummet och den sociala ytan får ljusinsläpp från totalt tre väderstreck.

   På er stora balkong njuter ni av solskenet från syd och väst såväl som den charmfulla vyn över AB de Lavals fabrik. Balkongen kläs av trätrall och är försedd med grill.

   Lägenheten erbjuder tre stora sovrum, som är strategiskt åtskilda. Två har flera garderober, medan det tredje imponerar med fönster ned till golv.

   Badrummet är ljust inrett och försett med golvvärme. Utrustningen består av vägghängd wc, nyare kommod samt påkostat och stilfullt badkar med takdusch. Hårfix och sminkstunder får bästa ljus, tack vare fönster och belyst väggspegel. I badrummet finns avslutningsvis tvättmaskin och torktumlare från Cylinda. (2016)

  • Fakta
   Bostadsrätt
   Ja
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   51
   Adress
   Buddes gränd 1
   Postnummer
   131 61
   Postort
   Nacka
   Distrikt
   Järla sjö
   Område
   Järla sjö
   Boarea
   101 m2
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Antal rum
   4
   Antal sovrum
   3
  • Föreningen
   Namn
   HSB BRF Gustafsgården i Nacka
   Bildades
   2002
   Byggår
   2002
   Våning
   2 av 5
   Inre rep.fond
   Reparationsfond
   Inre reparationsfond saknas
   Andelstal
   1,09335
   Andelstal avgift
   1,26974
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Gustafsgården är den näst största föreningen i Järla sjö med sina 88 bostadsrätter och två kommersiella lokaler. I föreningen finns både lägenheter och radhus. Namnet har föreningen efter Gustaf de Laval, som höll till i Turbinhallen, granne med föreningen. Föreningen består av fem hus som ligger i områdets norra del med två inneslutna gårdar – Östra gården och Västra gården. Adresser finns på Järla gårdsväg, Hebbes gränd och Buddes gränd. Alla lägenheter har något speciellt - egen trädgårdstäppa, vinterträdgård, generös balkong eller stor terass.

   Brf Gustafsgården har närhet till både Gustaf Dahlens park och Gustaf de Lavals torg som också är entré till området. Från torget löper en gågata, Buddes gränd, ner genom brf Gustafsgården. En kort promenad från torget, genom ett "portvalv" och ett litet inre torg öppnar sig en vy mot Herrgårdsparken och Järla Herrgård.

   Gustafsgården bildades i november 2002 och var den fjärde föreningen som blev klar i området.

   Trivselregler För att du som bor i Gustafsgården ska trivas så bra som möjligt har styrelsen sammanställt några enkla trivselrelger som vi vill att medlemmarna följer. Det är självklart att vi som bor i Gustafsgården ska visa hänsyn, respekt och tolerans så att alla, ung som gammal, trivs i vår förening. Du får gärna

   Delta med liv och lust i vårstädning och övriga föreningsaktiviteter samt vattna och rensa gemensamma rabatter. Slänga glas, papper, hårdplast, batterier etc i samfällighetens återvinningsstationen vid bron. Övrigt tas till återvinningscentral, den närmaste ligger vid Östervik station. Prata med dina grannar om eventuella besvär av ljudnivån när du ska ha fest. Ta hänsyn till dina grannar när du använder osande kolgrill. Ställa din cykel i cykelstället eller i cykelförråden.

   Vi vill inte att du

   Röker i portar eller direkt utanför, i hissar, cykelrum eller andra gemensamhetslokaler. Det är inte heller tillåtet att röka under köksfläkten då röken sprids via ventilationen till andra lägenheter. Bullrar allt för mycket mellan kl. 22.00 - 07.00 såväl inom- som utomhus. Tvättar mellan kl. 22.00-07.00 (centrifugeringen hörs). Slänger annat än hushållssopor i soprummen. Ställer hushållssopor utanför lägenhetsdörren. Ställer andra saker som skohyllor, cyklar eller barnvagnar i trappuppgången pga. brandfaran. Sätter upp blomlådor på utsidan av balkongen pga. skaderisken. Skakar mattor och dylikt genom fönster eller från balkongen om det kan vara till besvär för andra.

   Byggnaden

   Flerbostadshus

   Värme- och ventilationsanläggning

   Fjärrvärme

   Renoveringar

   Se årsredovisning

   Övriga utrymmen

   Cykelförråd och soprum. Finns förråd att hyra via Järla Sjö samfällighetsförening. Kö kan förekomma. Förråd - http://jarlasjo.se/omradet-jarla-sjo/forrad/

   TV/Internet

   Betalas separat om 178 kr/mån

   Parkering

   Parkering på gatan kostar 400kr/mån

   Garageplatser se följande: Parkando

   https://www.google.com/maps/place/Winborgs+v%C3%A4g+24,+131+60+Nacka/@59.3040889,18.1473692,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x465f787b3c92c633:0x835d85ffd556f9db!8m2!3d59.3040889!4d18.1495579

  • Kostnader
   Månadsavgift
   6 388 kr/månad
   Kommentar till avgiften

   Inkl värme och VA samt Comhem standard utbud

   Hushållsel
   460 kr/månad
   Hemförsäkring

   Hemförsäkring tillkommer.

   Bredband
   179 kr/månad
   Summa driftskostnader
   639 kr/månad
   Personer i hushållet
   3
   Överlåtelseavgift
   2 kr betalas av Köpare

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Tisdag 8 jun 2010
  • Närområde & Kommunikationer
   Område

   Järla sjö är ett bostadsområde och en stadsdel i Nacka, beläget vid Järlasjöns norra strand, strax väster om Lillängen och öster om Ekudden. Järla sjö rymmer idag cirka 700 bostäder blandat med butiker, restauranger och ungefär 1200 arbetsplatser i gamla upprustade industribyggnader. År 2004 fick Järla sjö Stadsmiljörådets utmärkelse som delas ut för förtjänstfulla insatser att förbättra stadsmiljöns kvaliteter.

   Mycket bra kommunikationer med bara ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss eller Saltsjöbanan till Slussen eller vidare utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Till Slussen tar det endast cirka 8 minuter.

   En kort promenad leder till det populära köpcentrumet i Sickla Köpkvarter med såväl galleria som stormarknader och restauranger. Åt andra hållet ligger Nacka Forum, även det tar ca 10 minuter att promenera till.

   Garage går att hyra i området, f n 800 kr/mån. Finns även boendeparkering i området f n 400 kr/mån.

  • Dokument & Länkar

  Visningar

  • Kontakta mäklaren för visning på 0707 300 500 eller erik@berggrenco.se

  Intresserad av denna bostad?

  Anmäl Intresse

  Tipsa en vän

  Fakta

  Pris:
  4 995 000 kr (Högstbjudande)
  Adress:
  Buddes gränd 1, Järla sjö
  Yta:
  101 m2
  Rum:
  4 rok
  Trappor:
  2 av 5
  Avgift:
  6 388 kr/månad

  Ansvarig Mäklare

  Erik Garpenbeck
  Erik Garpenbeck

  Reg. Fastighetsmäklare


  Bilder

  Buddes Gränd 1
  Järlasjö, endast en kort promenad!
  Med utgång till balkong i sydväst
  Stor balkong
  Med fin utsikt
  Köket är från 2016
  Stilrent kök
  Matplats
  Härlig känsla
  Gott om plats för gäster
  Vitvaxade golv
  En bostad i toppskick
  Hörnläge med kvällssol
  Master bedroom
  Sovrum till höger om entré
  Fint burspråk
  Sovrum tre
  Med bra förvaring
  Badrum med golvvärme
  Snyggt badkar (2015)
  Tvättpelare (2016)
  Planritning med mått
  Några hundra meter till kommunikationer
  Härliga kvarter
  Saltsjöbanan endast 1 min bort
  Park i mitten för spring och lek
  Trevlig aktivitetsyta
  Gångavstånd för kvällsdopp
  Perfekt löprunda runt sjön om ca 11 km
  Från andra sidan sjön

  Karta

  Bolagsinformation
  Gustavsbergs Centrum, 134 30, Gustavsberg Värmdö
  Lugnets Allé 14 120 66 Stockholm
  Alla rättigheter © Berggren & Co Fastighetsmäklare

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Vill du värdera din bostad