Betsede
  Skogsleden 13

  Visningar

  • Söndag 19 majRing för visningstid på 0707 300 500

  Skogsleden 13

  Stenhus med bästa läget!

  Stenhus, sista huset på gatan; bästa, tysta och högsta läget, med sol hela dagen och kvällen! På Skogsleden 13 väntar ett arkitektritat välplanerat stenhus i två plan med en byggnadsyta på 120 kvm, boyta 200 m². Grund och bjälklag i betong. Bostaden karaktäriseras av gedigna materialval, ljusa öppna ytor och 2.55 meter i takhöjd. Till huset hör även en separat lägenhet som passar till uthyrning eller kan integreras i huset som ett femte sovrum. Vid sidan av huset står ett separat isolerat garage. 200 meter till bad och båtplatser.

  • Rumsbeskrivning

   Hall med golv i granitkeramik som övergår i enstavig ekparkett, vilket är genomgående i resten av huset. Ytterkläderna hänger ni bekvämt av er i hallen.

   Det stilrena platsbyggda köket är utformat i vinkel, vilket ger stora arbetsytor när den matlagnings-passionerade antar nya kulinariska utmaningar. Detaljer som bänkskivor i ek, fina kökshandtag, rostfri ho och snyggt kakel förstärker det eleganta intrycket. Vid köksöns bardel planerar ni kvällens meny. Utrustningen kommer från Siemens och består av induktion-spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys side-by-side samt diskmaskin.

   Köket ligger i öppet samband med matplatsen, vilket gör att ni kan mingla med gästerna samtidigt som middagen förbereds. Här ges plats för ett matbord om tolv personer. Med stora glasdörrar precis intill ges ett härligt ljusinsläpp.

   Öppna upp glasdörrarna och förläng de sociala ytorna via två altaner - en utmärkt plats för midsommarfirande och sena sommarmiddagar i det fria. Inred dessutom med solstolar och loungegrupp för lediga dagar. Altanen löper längs gaveln och nås även via en utgång från köket.

   Vidare interiört finner ni vardagsrummet i öppen planlösning med köket och matplatsen. Efter långa sorlande lördagsmiddagar blir vardagsrummet den naturliga platsen för kvällskaffet. Möblera med soffgrupp, fåtöljer och bokhyllor för en mysig och avkopplande känsla.

   Ytterligare en social yta finns på övre plan, i form av ett allrum. Inred för ett mer privat alternativ till entréplanets vardagsrum. Samla familjen och sjunk ned i sektionssoffan för en hemmakväll framför favoritserien.

   Villans fyra sovrum är strategiskt belägna på övre plan, den separata lägenheten på bottenplan kan fungera som femte sovrum. Master bedroom imponerar med egen fransk balkong och walk-in-closet. Alla sovrum är harmoniskt inredda med ljusa toner för en god nattvila. Bredvid master bedroom finns ett ca 4 kvm förråd för extra förvaring.

   Huset har tre badrum, ett stort på övervåningen och två mindre på undervåningen. Badrummet på övre plan är utrustat med väggfast wc, dusch med vikbara glasdörrar, badkar samt kommod med två handfat. Badrummen på entréplan består av wc, kommod och dusch. Alla badrummen är inredda med vita och naturnära toner.

   Vardagsbestyren sköts smidigt i tvättstugan som har golv i granitkeramik. Utrustningen består av tvättmaskin, torktumlare, tvättställ och ett städskåp. Här är även frånlufts-värmepumpen placerad. Tvättstugan nås dessutom exteriört via groventré, vilket kommer väl till pass efter utomhusaktiviteter eller vid upphängning av tvätt utomhus.

   Till bostaden hör en separat lägenhet, som kan integreras med huset som ett femte sovrum eller social yta för långväga gäster eller till uthyrning. Lägenheten är i öppen planlösning och inredd i samma stil som villan. Hallen ger plats för både hatthylla och krokar till ytterkläderna. Därutöver erbjuds förvaring i två garderober. Köksdelen är utrustad med spishäll, mikro samt kyl och frys. Intill fönstret ryms ett matbord. Plats finns för en dubbelsäng. Badrummet består av wc, dusch med glasväggar, kommod och tvättmaskin.

   Från området på tomten där det är lämpligt att bygga Attefallshus och Friggebod finns avloppsrör anslutet till kommunalt avlopp och vattenledning som kan kopplas in med husets vatten. Detta underlättar för framtida byggen.

   Huset färdigställdes i maj 2017 och är besiktigat av besiktningsfirma och försäkringsbolaget Folksam. Huset har el, vatten och isolering (40 cm tjocka väggar) enligt senaste bestämmelser, vilket innebär att huset är befriat från fastighetsskatt de kommande 15 åren.

  • Fakta
   Tillträde
   Omgående eller efter ök.
   Fastighetsbeteckning
   VÄRMDÖ BETSEDE 1:152
   Objektstyp
   Villa
   Typkod
   220 - Småhusenhet, bebyggd
   Adress
   Skogsleden 13
   Postnummer
   134 38
   Postort
   Gustavsberg
   Distrikt
   Gustavsberg
   Område
   Betsede
   Boarea
   200 m2
   Boarea enligt
   Säljaren
   Biarea
   40 m2
   Byggnadsarea
   115 m2
   Tomtareal/mark
   2008 m2
   Tomtareal enligt

   Lantmäteriet

   Total areal
   2008 m2
   Antal rum
   7
   Antal sovrum
   5
  • Pantsättningar & Inteckningar
   1st inteckningar på totalt 2 400 000 kr
  • Byggnad

   Allmän information

   Ingen fastighetskatt på 15 år.

   Standardpoäng
   30
   Byggår
   2017
   Grund
   Betong
   Tak
   Icopal takbeklädnad (mono 501 pm)
   Fasad
   Puts, Inget organist material
   Fönster
   3-glasfönster
   Utvändiga plåtarbeten
   Lackerad plåt
   Stomme
   Tegel
   Bjälklag
   Betong
   Vatten
   Kommunalt vatten året om
   Avlopp
   Kommunalt avlopp
   Uppvärmning
   Frånluftsvärmepump och vattenburen värme, golv + radiatorer
   Värmeanläggning
   Ålder
   2017
   Märke
   Nibe
   Skick
   Ny 2017
   Ventilation
   Mekanisk frånluft

   Parkering

   Fristående isolerat garage

   Övriga byggnader

   Till bostaden hör en separat lägenhet, som kan integreras med huset som ett femte sovrum eller social yta för långväga gäster eller till uthyrning. Lägenheten är i öppen planlösning och inredd i samma stil som villan. Hallen ger plats för både hatthylla och krokar till ytterkläderna. Därutöver erbjuds förvaring i två garderober. Köksdelen är utrustad med spishäll, mikro samt kyl och frys. Intill fönstret ryms ett matbord. Plats finns för en dubbelsäng. Badrummet består av wc, dusch med glasväggar, kommod och tvättmaskin.

   TV/Internet

   Fiberrör finns indraget

  • Kostnader
   Vatten och avlopp
   500 kr/månad
   Renhållning
   125 kr/månad
   Uppvärmning
   1 917 kr/månad
   Väg
   458 kr/månad
   Summa driftskostnader
   3 000 kr/månad
   Personer i hushållet
   4

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Torsdag 24 aug 2017
   Energiprestanda
   48 kWh/m2
   Status
   Energideklaration är utförd
   Besiktades av
   Folksam
   Energiklass
   C
  • Taxering
   Taxeringsår
   2019
   Taxeringsvärdet är
   Fastställt
   Värderingsår
   2019
   Taxeringsvärde byggnad
   3 991 000 kr
   Taxeringsvärde totalt
   6 076 000 kr
  • Närområde & Kommunikationer
   Område

   Här bor man i vacker skärgårdsnatur med närhet till havet, men ändå med storstadens puls och nöjen inom nära räckhåll. Betsede har en blandad bebyggelse av stora sommarvillor från förra sekelskiftet, moderna nybyggda villor och enklare fritidshus. Detaljplanen har nyligen vunnit laga kraft och kommunalt VA är klart. Mer information om området finns på Betsedes samfällighetsförenings hemsida, www.betsede.se

   Värmdö är en av de snabbast växande skärgårdskommunerna med ett behagligt avstånd till Stockholms stad. Här finns alla typer av service fördelat på tre olika centrum runt om på Värmdö.

   Att bo på Värmdö innebär framförallt att bo med hav och natur i omgivningarna. På Värmdö finns en uppsjö av badstränder och klipphällar, båthamnar, restauranger, caféer, flera kända golfbanor och ridanläggningar. En ny simhall öppnade 2008 i Gustavsbergs Centrum intill idrottsanläggningen på Ekvallen. Anläggningen innehåller motionsbassäng, rehabiliteringsbassäng och en äventyrsavdelning med bl.a vattenrutschbanor. Det finns även möjlighet till friskvård, motion, relaxavdelning med bubbelpool, bastu och ångbad.

   Gustavsberg är världskänt bland annat för sina gamla bruksområden och framförallt för Gustavsbergsfabriken som en gång var den största arbetsgivaren på Värmdö. På porslinsmuseét i Gustavsbergs hamn visas delar av ortens rika produktion av keramik i alla former.

   Ca 3 km till Gustavsbergs Centrum med mataffär, café, post och banker samt frisör och restauranter. Vårdcentral, läkarmottagning, skolor från klass 1-9 och förskolor finns naturligtvis också.

   Kommunikationer

   Goda kommunikationer med buss till Slussen vilket tar ca 30 min

  • Dokument & Länkar
  • Rättigheter & Belastningar

   Gemensamhetsanläggning

   Värmdö Aspvik Ga:4

   Planer och bestämmelser

   Betsede 1:2 M Fl, Detaljplan (Beslutsdatum: 20080612, Registreringsdatum: 20090206)

   Rättigheter förmån

   Avtalsservitut: Ledningar - Se beskrivning

   Gemensamhetsanläggning

   Värmdö Betsede Ga:1

   Rättigheter förmån

   Officialservitut: Rätt att använda ett 5 meter brett område x för utfart. - Väg

  Budgivning

  # Datum Status Bud
  1 mån 1 apr 09:50 Aktiv 8 100 000 kr

  Visningar

  • Söndag 19 majRing för visningstid på 0707 300 500

  Intresserad av denna bostad?

  Anmäl Intresse

  Tipsa en vän

  Fakta

  Pris:
  8 195 000 kr (Accepterat pris)
  Adress:
  Skogsleden 13, Betsede
  Yta:
  200 m2
  Rum:
  7 rok

  Ansvarig Mäklare

  Erik Garpenbeck
  Erik Garpenbeck

  Reg. Fastighetsmäklare


  Bilder

  Skogsleden 13
  Stenhus
  Öppen planlösning
  Vattenburen golvvärme
  Nedre vardagsrumsdel
  Snyggt golv
  Stort kök med köksö
  Ekbänkar
  Fina detaljer
  Gott om plats för många gäster
  Hall med granitkeramik
  Nedre badrum
  Snyggt hantverk
  Stort övre allrum med förråd
  Bild från systerhus i Nacka
  Master bedroom med walk in closet
  Sovrum två
  Sovrum tre
  Sovrum fyra
  Badrum med badkar och dusch
  Dubbelkommod
  Dusch
  Lägenhetgästrum
  Perfekt för uthyrning
  Öppnat upp intill lgh (systerhus i Nacka)
  Tvättstuga med tvätt och torkmaskin från Cylinda
  Stor altan med kvällssol
  Lägenhet och tvättstuga
  Fastigheten längst in
  Planritning
  Fastighetskarta
  Vackra promenadstråk
  Välordnat
  En av flera badplatser i området
  Underbar miljö i Betsede
  Båthamn på promenadavstånd
  Gustavsbergs centrum

  Karta

  Bolagsinformation
  Gustavsbergs Centrum, 134 30, Gustavsberg Värmdö
  Lugnets Allé 14 120 66 Stockholm
  Alla rättigheter © Berggren & Co Fastighetsmäklare

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Vill du värdera din bostad