Västertorp
  Västertorpsvägen 158

  Hägersten

  Västertorpsvägen 158

  Västertorpsvägen 158

  Stilren trea om 68 kvm i toppskick

  Här finns chansen att förvärva en trevligt planerad trea med rymlig balkong. Lägenheten är har genomgående fina materialval och ligger i ett av Stockholms trevligare närområden, med närhet till bra kommunikationer och Mälarens vatten.

  • Rumsbeskrivning

   Högst upp i detta trevliga tvåvåningshus ligger en smakfullt renoverade och genomgående trerums lägenhet. Entré till rymlig hall med klinkergolv och bra förvaring för såväl kläder som skor bakom spegelskjutdörrar. Hallen öppnar upp mot det hemtrevliga köket med matplats för fyra till sex personer. Utrustat med induktionshäll, köksfläkt, inbyggd ugn, mikro, fullhöjds kyl och frys samt diskmaskin, allt i nyskick. Gott om förvaringsutrymmen bakom de ljust grå skåpluckorna och fina vitriner. Arbetsbänkar i ljus marmor komposit med underlimmad diskho. Allt mycket smakfullt utfört i vitt, grått och rostfritt. Här är det ett nöje att laga mat flera tillsammans.

   I öppen planlösning till köket ligger ett ljust vardagsrum med utgång till rymlig balkong som går att glasa in för den som så önskar. Här finns gott om plats för utemöbel och du kan njuta av solen från syd.

   Lägenheten erbjuder två bra sovrum, som är strategiskt åtskilda. Det mindre av dem ligger i anslutning till entrén och det större i anslutning till vardagsrummet. Bägge har bra förvaring i garderober med både hyllor, lådor och klädstång. Sovrummen vetter mot den lummiga gården med vackert blommande äppelträd på våren som bjuder på söta äpplen under sensommar och höst.

   Badrummet är stilrent, ljust och lyxigt inrett i ljusgrått och vitt. Väggar med stora kakelplattor och golvklinker med golvvärme. Utrustningen består av wc, handfat i kommod och dusch bakom glasvägg. I badrummet ryms även tvättmaskinen och bra förvaring i såväl kommodens lådor som i väggskåpet.

   Denna väl genomtänkta och ljusa lägenhet har genomgående golv i ek, väggar som målades 2019, då byttes även till nya brytare och elkontakter. Detta skapar tillsammans med det ljusa höga läget en bostad med hög trivselfaktor. Lägg därtill ett populärt område, med en omtyckt, trevlig och stabil förening som kunnat sänka avgiften tre år i rad, så får du här ett boende med hög kvalité. Föreningen ligger mellan Västertorps och Mälarhöjdens grönskande, uppvuxna områden med blandad bebyggelse av villor och flerfamiljshus. Här finns närhet till Mälarens vatten och bad, träningscenter med inomhus bad samt det populära utomhus bassängbadet. Västertorps centrum bjuder på matbutik, flera små butiker och restauranger. Förskolor och skolor ligger också i närheten. Två av tunnelbanans linjer går till antingen Mälarhöjden eller Västertorp.

  • Fakta
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   00089
   Lgh.nmr. LM
   1101
   Adress
   Västertorpsvägen 158
   Postnummer
   129 44
   Postort
   Hägersten
   Område
   Västertorp
   Boarea
   68 m2
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Boareabeskrivning

   Uppmätt

   Antal rum
   3
   Antal sovrum
   2
  • Föreningen
   Namn
   Brf Gulddragaren
   Bildades
   2007
   Byggår
   1989
   Juridisk person
   Nej
   Våning
   2 av 2
   Andelstal
   0.36587
   Markägare
   Marken är tomträtt

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Gulddragaren bildades 2007. Föreningen köpte 2009 fastigheterna vid en ombildning av Svenska Bostäder. Föreningen består av 229 lägenheter varav 22 st fortsatt är hyresrätter. Föreningens mark med fastigheterna Gulddragren 25, Gulddragaren 26, Gulddragaren 27 och Gulddragaren 28 innehavs med tomträtt. På fastigheterna står 12 st flerbostadshus om 2- 4 våningar. Föreningen har 5 stycken lekplatser samt 17 st odlinglotter.

   På förenings mark finns 86 hyresplatser för parkering samt 10 besöksplatser. Föreningens alla bilplatser har motorvärmare. P-platserna med bilvärmare inom området upplåts genom ett kösystem Kön består för närvarande av ca 45 personer. Kostnad en är 5890 kr/år, tillägg för elbil om 350 kr/mån. Längs med Västertorpsvägen och Slättgårdsvägen är det boendeparkering via stockholms stad. Bredvid hotellet mitt emot föreningen på Västertorpsvägen finns parkeringsgarage som tillhandahåller 93 st garageplatser. Garageplatserna hanteras av Parkando AB. Föreningen har även 68 st parkeringsplatser utomhus på fastigheterna. Dessa platser upplåts genom ett kösystem.

   Föreningen har ett gemensamt upphandlat elavtal som är mycket förmånligt. El-nätet kostar 25kr/månad, separat elförbrukning tillkommer med ca 100kr/månaden.

   Satelit-Tv innebär att det är möjligt att ansluta sig mot föreningens satellit-Tvsystem. För närvarande med mottagning av totalt 10 satelliter.

   Styrelsen 08 - 122 044 94 styrelsen@gulddragaren.se www.gulddragaren.se

   Byggnaden

   Flerfamiljsbostad

   Värme- och ventilationsanläggning

   Bergvärme

   Renoveringar

   Utförda renoveringar 2019 Fasadmålning 2019 Solcelller 2019 Återvinning av matavfall 2018 Ventilation 2018 Röranalys 2018 Målning av trapphus 2018 Renovering av två hissar 2018 Tilläggsisolering av vindar 2018 Gemensamhets el 2013 Målades plåttaken om

   Planerade renoveringar

   Se årsredovisningen

   Förvaltas av SBC

   Övriga utrymmen

   Föreningen har en föreningslokal på Västertorpsvägen 144 B som kan användas som samlingslokal av föreningens medlemmar och hyresrätter. Föreningen har flertal cykel- och mopedförråd. Föreningen har tre gemensamma tvättstugor på adresserna Slättgårdsvägen 103 A, Slättgårdsvägen 91, Västertorpsvägen 144 B och en grovtvätt på Västertorpsvägen 160 B. I miljöstugorna (2 st) finns källsortering för tidningar, glas, wellpapp och metallförpackningar.

   TV/Internet

   ComHem (basutbud ingår i månadsavgiften) Föreningen har avtal med Ownit samt tillång till internet via bredbandsbolaget. Obligatoriskt tillägg om 130kr/månaden på avgiften tillkommer.

  • Kostnader
   Månadsavgift
   3 734 kr/månad
   Kommentar till avgiften

   inkl värme, vatten, kabeltvanslutning, satellittv, internet (1000/1000) och elnät

   Hushållsel
   150 kr/månad
   Hemförsäkring
   180 kr/månad
   Summa driftskostnader
   330 kr/månad
   Personer i hushållet
   2

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Fredag 6 sep 2019
   Energiprestanda
   119 kWh/m2
   Status
   Energideklaration är utförd
   Besiktades av
   Fredrik Jönsson
   Energiklass
   E
  • Närområde & Kommunikationer
   Område

   Mycket trevligt och centralt område med gång- eller cykelavstånd till Fruängen centrum med stort serviceutbud och flera bussförbindelser. Gång- eller cykelavstånd till populära Långbro Park med välrenommerat wärdshus. Cykel- eller bilavstånd till Älvsjö centrum och pendeltågstation. Cykel- eller bilavstånd till Kungens Kurva handelsområde med flera stora butikskedjor, matvaruhus och IKEA. Skärholmen köpcentrum, SKHLM. Liljeholmen är en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik med tunnelbana, bussar och tvärbana. Vid Liljeholmstorget finns det mesta man kan tänka sig i form av butiker och serviceutbud. Gallerian innehåller ett flertal moderna butiker, restauranger, mataffärer, systembolag, vårdcentral och apotek m.m.

   Kommunikation Nära till Västertorps samt Fruängens tunnelbana med ca 7-8 minuters restid till Liljeholmen. Ca 12-13 minuters restid till Slussen. Det går även snabbt att ta sig ut med bil på E4:an och man når Stockholm city med bil på 10.

  • Dokument & Länkar

  Visningar

  Intresserad av denna bostad?

  Anmäl Intresse

  Tipsa en vän

  Fakta

  Pris:
  3 595 000 kr (Utgångspris)
  Adress:
  Västertorpsvägen 158, Västertorp
  Yta:
  68 m2
  Rum:
  3 rok
  Trappor:
  2 av 2
  Avgift:
  3 734 kr/månad

  Ansvarig Mäklare

  Erik Garpenbeck
  Erik Garpenbeck

  Reg. Fastighetsmäklare


  Bilder

  Stilrent boende utöver det vanliga i Västertorp
  Stor balkong
  Renoverad 2019
  Trivsamt kök
  Plats för många gäster
  Stort sovrum
  Sovrum två
  Badrum med golvvärme
  Stilrent
  Hall med bra förvaring
  Planritning
  Plan två

  Karta

  Bolagsinformation
  Gustavsbergs Centrum, 134 30, Gustavsberg Värmdö
  Lugnets Allé 14 120 66 Stockholm
  Alla rättigheter © Berggren & Co Fastighetsmäklare

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Vill du värdera din bostad