Vikdalen
  Vikdalsvägen 47

  Nacka

  Vikdalsvägen 47

  Vikdalsvägen 47

  En liten dröm i Vikdalen

  I Vikdalens gemytliga villakvarter ges nu chansen att förvärva en unik minivilla i bostadsrättsutformning. Villan är modern och erbjuder allt från härlig takhöjd och fantastiska ljusinsläpp till vackert parkettgolv och praktiskt sovloft. Dessutom njuter ni av en stor altan. Pricken över i:et är goda kommunikationer till city. Nära till nya tunnelbanan när den är på plats. Laddstolpe för elbil!

  • Rumsbeskrivning

   Denna minivilla (52 kvm inkl loftet om 13 kvm) i bostadsrättsutformning är perfekt för storstadsbon som vill testa på huslivet eller minimalisten som drömmer om att bo modernt och praktiskt. Adressen är belägen i Vikdalens villakvarter och till bilföraren ingår egen parkeringsplats samt allmän gästparkering. Bilturen till Centralstationen tar ca en kvart, medan bussresan till Slussen går på endast 10 minuter.

   Vid uppförandet har inget lämnats åt slumpen gällande komfort och design. Villan präglas av beige och vitmålade väggar, takhöjd upp till nock med infällda spotlights, parkett- respektive klinkergolv samt vattenburen golvvärme. Dessutom skapar stora fönster i samtliga väderstreck fantastiska ljusflöden. Fönstren i väst utgörs av vädringsfönster, (totalt tre i bostaden).

   Bakom ytterdörren möts ni av en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv i mörk kulör. Till förvaring av sommarens jeansjacka och höstens boots finns två garderober.

   Köket är snyggt utformat med vita högblanka fronter i kombination med bänkskiva i ek och rostfria vitvaror. När helgens trerättersmeny ska tillagas assisteras kocken av spishäll, ugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys (samtliga från LG, 2007) samt diskmaskin (Bosch, 2016). Invid köksfönstret ryms ett matbord om tre till fyra personer.

   Vardagsrummet har stora fönster i tre väderstreck och här blir exteriörens grönska och berghäll en del av rummets dekor. Den öppna förbindelsen med sovloftet resulterar i takhöjd upp till nock samt sällsynt rymlig och luftig känsla.

   Sovloftet nås via en trappa från vardagsrummet. Loftet är strategiskt utformat med 1,8 meter i takhöjd samt plats för dubbelsäng. Vitmålat snedtak med spotlights, parkettgolv och glasräcken skapar en mysig men samtidigt tuff karaktär.

   Badrummet följer villans stilsäkra design med mörkt golv och vita väggar. Utrustningen består av wc, kommod samt dusch med glasdörrar och ljusinsläpp ges via högt placerade fönster. I badrummet går även tvättdagarna som en dans med hjälp av kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Elektro Helios, 2007.

   Exteriört väntar en stor altan, vilken är högt belägen. Här njuter ni av solens värmande strålar i sällskap av bästa vännerna eller en god bok. Till förvaring av sittdynor och grillkol finns ett förråd i anslutning till det stora huset. Mycket trevligt boende med gemensamt ansvar för trädgården.

  • Fakta
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   4
   Adress
   Vikdalsvägen 47
   Postnummer
   131 40
   Postort
   Nacka
   Område
   Vikdalen
   Boarea
   52 m2
   Boarea enligt
   Säljaren
   Boareabeskrivning

   Eget hus på gården med totalt 52 kvm varav 13 är loft. Biarea

   Antal rum
   2
   Antal sovrum
   1
  • Föreningen
   Namn
   Brf Vikdalen
   Bildades
   2007
   Byggår
   2007
   Hiss
   Nej
   Andelstal
   14,68
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Brf Vikdalen består av en ombyggd grosshandlarvilla med tre lägenheter samt ett fristående hus. Föreningen har en stor grön trädgård och egna parkeringsplatser. Unikt boende en kortpromenad till Nacka forum. Gemensamt ansvar för trädgården.

   Byggnaden

   Egen byggnad om 52 kvm byggd 2007.

   Värme- och ventilationsanläggning

   Bergvärme

   Renoveringar

   Se årsredovisning

   Planerade renoveringar

   Se årsredovisning

   Övriga utrymmen

   Eget förråd

   TV/Internet

   Mobilt bredband,

  • Kostnader
   Månadsavgift
   2 268 kr/månad
   Kommentar till avgiften

   Värme, vatten, sopor och parkeringsplats.

   Avgiftsändringar

   Inga planerade

   Hushållsel
   100 kr/månad
   Hemförsäkring
   100 kr/månad
   Mobilt bredband
   350 kr/månad
   Summa driftskostnader
   550 kr/månad
   Personer i hushållet
   1

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  • Närområde & Kommunikationer
   Område

   Vikdalen är ett avgränsat villaområdet som ligger i ostört mellan klippor och vatten. Nära city, natur, barnomsorg och kommunikationsmöjligheter till city via cykel, buss eller båt. Vikdalen domineras av enfamiljshus med inslag av bostadsrätter. Kvarteret har en egen lekpark samt miniplan för fotboll eller isbana till nöje för stora och små. Naturen ligger nära inpå och en kort promenad tar dig till vatten och strandpromenader. Från områdets strandpromenad når man bla Nacka Strand och Restaurang J på kort avstånd.

   Vikdalens skogsområde med blåbär och svamp ger utrymme för äventyr. Nära ligger även Nyckelvikens Herrgård med naturomgivningar, här finns både 4H-gård med djur och natur, motionsslingor, sommarcafé, kälkbacke och högtidsfirande av midsommar och Valborg. Strax på andra sidan Värmdöleden på mindre än 10 minuters promenadavstånd ligger Nacka Forum med hela dess utbud, Sportcentrum med badhus, sporthallar, fotbollsplaner och hockeyrink. I Nacka är det sällan långt till natur eller fritidsaktiviteter. Flertalet föreningsverksamheter har en stor bredd, du hittar dem på Nacka kommuns hemsida www.nacka.se

   Kommunnamn Nacka

   Skolor och barnomsorg Vikdalen har ett eget "kvartersdagis", Vikdalens barn beläget bredvid kvarterets lekpark och mini fotboll/ishokeyplan. På promenadavstånd ligger Nacka Strand Pysslingens förskolor och grundskola (åk 1-5). Jarlaberg har flertalet privata förskolor samt popullära Jarlabergsskolan (åk 1-6). Via gångtunnel under väg 222 ligger Järla skola (åk 1-6). Vikdalen ligger i navet för poppulära gymnasieskolor så som Nacka Gymnasiet, Media Gymnasiet, Design Gymnasiet m.m.

   Kommunikation Buss 443 tar dig till Slussen på 7 minuter. Flertalet andra bussförbindelser går från Nacka Strandstunneln till city eller ut mot Haninge. Jobbar du i City eller på Lidingö är pendlarbåten Ballerina (som tar SL-kort) att rekommendera med morgonfika. Andra väljer att cykla till city då det är väl utbyggt.

   Kommunikationer

   Mycket goda från Nacka Forum

  • Dokument & Länkar

  Visningar

  Intresserad av denna bostad?

  Anmäl Intresse

  Tipsa en vän

  Fakta

  Pris:
  3 795 000 kr (Utgångspris)
  Adress:
  Vikdalsvägen 47, Vikdalen
  Yta:
  52 m2
  Rum:
  2 rok
  Avgift:
  2 268 kr/månad

  Ansvarig Mäklare

  Erik Garpenbeck
  Erik Garpenbeck

  Reg. Fastighetsmäklare


  Bilder

  Drömboende i Vikdalen
  Minivilla i perfekt skick
  Med stor altan
  Härlig känsla
  Härlig rymd
  Vattenburen golvvärme
  Fint ljus
  Trevligt kök
  Toppskick
  Sovloft
  Stilrent
  Från loft
  Badrum
  Med golvvärme och tvättmaskin
  Hall
  Planlösning
  Entré
  Altan om ca 25 kvm
  Perfekt i söder
  Gott om plats
  Fint inbäddade
  En av fyra bostäder i föreningen
  Förråd 198*149 cm
  Förvaring under altan
  Alla har egen parkering
  Fint område
  Lek och bollplan i Vikdalen
  Gångväg till Kvarnholmen och Nacka strand

  Karta

  Bolagsinformation
  Gustavsbergs Centrum, 134 30, Gustavsberg Värmdö
  Lugnets Allé 14 120 66 Stockholm
  Alla rättigheter © Berggren & Co Fastighetsmäklare

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Vill du värdera din bostad