Är du vår nya mäklarstjärna?

Vi på Berggren & Co söker nu en ny mäklare till vårt team. Sedan 1999 strävar vi efter att få hjälpa människor med deras livs affär och känna deras tacksamhet och glädje.

Det är en känsla man aldrig får nog av. Denna “segerkänsla” driver oss oförtrutet framåt och gör att vi lever med fastighets- och bostadsaffärer dygnet runt.

Vi söker dig med en tävlingsinriktad inställning och som drivs av affärer, utmaningar och att överträffa dina kunders förväntningar! Du är idag en duktig mäklare som jobbar som anställd men tycker att du borde kunna köra eget, men inte riktigt vågar ta steget. 

Här har du chansen att jobba i ett beprövat fram- gångsrikt koncept med hög egen vinning. 

Du betalar enbart en fast avgift per objekt samt objektkostnader, resten av arvodet är ditt eget. Omöjligt att misslyckas om du redan är en duktig mäklare!

Siktar du på att bli en av top 20 mäklare i Sverige? Vår toppmäklare Erik Garpenbeck har varit utnämnd till Sveriges 16:e bästa bland 7000 mäklare. Med Eriks kunskaper och erfarenhet kommer du garanterad fylla på din kunskapsbank och få värdefulla tips på hur du sticker ut från konkurrensen.

Vi har idag två kontor, ett på Värmdö och ett i Hammarby sjöstad. Vi har många försäljnings-rekord och väldigt goda rekommendationer!

Välkommen att ansöka redan idag! Fyll i formuläret nedan så ser vi fram emot att få höra mer om dig.

Bolagsinformation
Lugnets Allé 14 120 66 Stockholm
Alla rättigheter © Berggren & Co Fastighetsmäklare
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Vill du värdera din bostad