Gustavsberg
  Bergmossevägen 26, 3 tr.

  Gustavsberg

  Bergmossevägen 26, 3 tr.

  Visningar

   Bergmossevägen 26, 3 tr.

   Stor trea med milsvid utsikt mot härlig natur

   Högt upp i fastigheten på Bergmossevägen 26 presenteras en välplanerad trea om 93,5 kvm med stora rum och exemplarisk förvaring. Exteriört väntar fransk balkong samt en stor inglasad balkong, där ni njuter av spektakulär utsikt i bästa solläge. Möjlighet att göra om till en fyra. Adressen är naturskönt belägen med skogen inpå knuten och nära mysiga Kvarnsjön . Mycket goda kommunikationer.

   • Rumsbeskrivning

    Bostaden ligger på en återvändsgata i ett lugnt område med underbar natur och skogen inpå knuten. Svalkande bad väntar inom 10 minuters cykeltur vid Grisslinge Havsbad samt gångavstånd till trevliga Kvarnsjön – som blir en naturskön skridskobana när isen ligger blank. Trots det fridfulla läget ges promenadavstånd till förskola samt skola och ni har endast 2 km till Gustavsbergs Hamn och centrum såväl som Värmdö köpcentrum. Närmaste busshållplats ligger 200 meter bort och härifrån nås Slussen på 30 minuter. Dessutom avgår bussar till Cityterminalen.

    Ert nya hem väntar tre trappor upp på gavel. Det höga läget ger insynsskydd och känslan av att bo uppe bland trädens lummiga kronor. Tack vare stora fönster som vetter mot syd och väst ges härliga ljusflöden. Bostaden är utformad som en trea, men möjlighet finns att göra om till en fyra.

    Entrén erbjuder gott om förvaring i stor klädkammare samt mindre klädkammare bakom eleganta skjutdörrar. 2010 lades nya golv i hall, kök samt i båda sovrummen.

    Köket är stilfullt inrett med vita fronter försedda med mörka knopphandtag, blandare från Grohe samt bänkskiva och stänkskydd (2016) med LED-list. Utrustningen består av spishäll, ugn, kyl och frys (side-by-side) samt diskmaskin (Bosch 2015). Måltiderna dukas upp vid kökets matplats.

    Eller ni kanske föredrar att äta i det fria? Från köket nås en inglasad balkong om ca 10 kvm med vidunderlig 270 graders utsikt över nejdernas grönskande skog. Balkongen har skjutbara glaspartier i syd och väst. Här får ni med andra ord njuta av solskenet under lediga eftermiddagar och kvällar – samt se himlens färgskådespel när skymningen närmar sig.

    Vardagsrummet är rejält tilltaget och har, liksom köket, fönster i både syd och väst. Golvet är belagt med ekparkett, vilket även återfinns i sovrummen.

    De två sovrummen är rymliga och smart åtskilda i bostaden. Det ena är försett med fransk balkong samt inbyggnadsgarderob. Det andra har tre garderober med spegelglas.

    Badrummet är inrett med kaklade väggar och plastmatta på golvet. Utrustningen består av wc, ny kommod, badkar samt handdukstork.

    På Bergmossevägen 26 tillhör ni en välskött förening med tvättstuga i huset. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Avgiften om 6355kr inkluderar värme, vatten och ComHem basutbud. Föreningen erbjuder dessutom gästlägenhet (100kr/dag) samt lokal med bastu. Föreningslokalen kostar 200kr/dag.

   • Fakta
    Bostadsrätt
    Ja
    Tillträde
    Enligt överenskommelse
    Objektstyp
    Lägenhet
    Lgh.nmr
    91
    Lgh.nmr. LM
    1304
    Adress
    Bergmossevägen 26, 3 tr.
    Postnummer
    134 43
    Postort
    Gustavsberg
    Distrikt
    Gustavsberg
    Område
    Gustavsberg
    Boarea
    93.5 m2
    Boarea enligt
    Bostadsrättsföreningen
    Antal rum
    3
    Antal sovrum
    2
    Max antal sovrum
    3
   • Föreningen
    Namn
    HSB BRF Bergmossen i Värmdö
    Hiss
    Ja
    Våning
    3 av 4
    Markägare
    Föreningen äger marken

    Allmän information

    Brf Bergmossen-HSB. I föreningen finns 143 st lägenheter. Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Ösby 1:208 som består av 7 st punkthus med en total bostadsarea av ca 11.917 kvm fördelade på 143 lägenheter och lokalarea ca 180 kvm. Det finns tvättstuga i varje hus, en grovtvättstuga finns i hus nr 25. Det finns en föreningslokal i området som boende i Bergmossen har möjlighet att hyra med bastu och dusch samt en övernattningslägenhet som går att hyra. Varje hus har ett cykelrum med plats för cyklar och barnvagnar. Vi har gjort i ordning en speciell grillplats utanför samlingslokalen som är till för alla boende i området. Där får inga mopeder förvaras. De förvaras i "mopedförrådet" som finns intill rondellen. Det finns p-platser att hyra 195kr/mån, kö kan förekomma. Mer information finns på föreningens hemsida www.bergmossen.se.
    TV: Kabel-tv anslutning finns tecknat hos ComHem för hela föreningen. Kontakta ComHem om du vill ha fler kanaler utöver grundutbudet. Även Bredbandsbolaget erbjuder möjlighet till telefoni och digital-tv via bredbandsuttaget. Internet: I varje lägenhet finns ett bredbandsuttag som är anslutet till Bredbandsbolaget via fiber. För att koppla upp sig tecknas ett individuellt lägenhetsabonnemang hos Bredbandsbolaget. Hastigheten är upp till 100 Mbit/s. Bredbandsbolaget erbjuder även möjlighet till telefoni och digital-tv via bredbandsuttaget. Telia ansvarar för fasta teleledningar in och ut ur fastigheten fram till telecentralerna. Ledningarna från centralerna upp till lägenheterna är föreningens ansvar. Överlåtelseavgift debiteras säljaren med 3,5 % av prisbasbelopp. Pantsättningsavgift debiteras pantsättaren med 1,5 % av prisbasbelopp.

    Värme- och ventilationsanläggning

    Ny bergvärme skall installeras, kommer att förbättra många värden.

    Renoveringar

    Se årsredovisning

    Övriga utrymmen

    Lägenhet som man kan hyra billigt för gäster. Föreningslokal, tvättstuga, cykel och mopedrum. Stort förråd.

    TV/Internet

    Valfritt, säljaren har Bredbandsbolaget för en kostnad om ca 350 kr.

   • Kostnader
    Månadsavgift
    6 355 kr/månad
    Kommentar till avgiften

    Vatten, värme, sophämtning, snöröjning, bas utbud ComHem,

    Avgiftsändringar

    Inga planerade förändringar

    Hushållsel
    457 kr/månad
    Bostadsrättstillägg
    159 kr/månad
    Summa driftskostnader
    616 kr/månad

    Exkl hemförsäkring. väldigt individuellt.

    Personer i hushållet
    1

    Levnadskostnader

    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

   • Energideklaration
    Utfördes
    Måndag 3 dec 2018
    Status
    Energideklaration är utförd
    Besiktades av
    Christoffer Gustafsson
    Energiklass
    D
   • Närområde & Kommunikationer
    Område

    Holmviksskogen bebyggdes i början på 1990-talet med flerfamiljshus och radhus i hyres- och bostadsrättsform, idag finns det enbart bostadsrätter i området varav ett fåtal hyrs ut. På Vitmossevägen finns det välplanerade bostadsrättsradhus och på Bergmossevägen finns det bostadsrätter i punkthus samt en senior bostadsrättsförening. Stora härliga strövområden finns kring Holmviksskogen och man kan promenera till vackra Kvarnsjön och ta ett kvällsdopp. Åt andra hållet når man Ösby Träsk med insjöbad och fina strövområden.

    Kommunnamn Värmdö

    Skolor och barnomsorg I Holmviksskogen finns Förskolan Holmviksskogen och till Ösbyskolan går barnen på 5 minuter. Ösbyskolan är en modern skola med ca 730 elever och erbjuder förskoleklass upp till årskurs 9.

    Parkering Varje förening har sina egna p-platser och gästparkering i närheten av bostäderna. Flera av innergårdarna är bilfria. Parkeringsplats går att hyra för 195 kr/månad. Till parkeringsplatsen är det separat kö

    Kommunikation Buss 474 går med tio minuters mellanrum och tar dig till Slussen på drygt 30 min. En gångväg finns till närmaste buss (200 m). Det finns även direktbuss 480C som går direkt till City Terminalen under rusningstrafik.

    Natur och fritid Stora härliga strövområden finns söder om Holmviksskogen och man kan promenera till vackra Kvarnsjön och ta ett kvällsdopp. Åt andra hållet når man Ösby Träsk med insjöbad och fina strövområden.

    Affärer och restauranger På promenadavstånd finns tre köpcentrum att handla i. Mölnviks Köpcentrum erbjuder alla typer av butiker, allt från mat till bygghandel och gym. Vid Värmdö marknad finns Plantagen, Coop och Biltema etc och självklart så kan man ta en promenad in till Gustavsberg Centrum samt hamnen med keramiskt centrum och restauranger.

   • Dokument & Länkar

   Budgivning

   # Datum Status Bud
   3 tor 12 sep 18:06 Aktiv 2 600 000 kr
   3 tis 10 sep 09:14 Aktiv 2 550 000 kr
   2 mån 2 sep 10:21 Aktiv 2 500 000 kr
   1 tor 29 aug 10:20 Aktiv 2 400 000 kr

   Visningar

    Intresserad av denna bostad?

    Anmäl Intresse

    Tipsa en vän

    Fakta

    Pris:
    2 795 000 kr (Accepterat pris)
    Adress:
    Bergmossevägen 26, 3 tr., Gustavsberg
    Yta:
    93.5 m2
    Rum:
    3 rok
    Trappor:
    3 av 4
    Hiss:
    Ja
    Avgift:
    6 355 kr/månad

    Ansvarig Mäklare

    Erik Garpenbeck
    Erik Garpenbeck

    Reg. Fastighetsmäklare


    Bilder

    Underbar utsikt i helt ogenerat läge
    Drömläge med magisk utsikt
    Öppningsbart med läge i sydväst
    Härligt ljus i köket
    Kök
    Stor hall
    Stor tre om 93,5 kvm
    Vardagsrum
    Sovrum ett
    Sovrum två
    Planlösning
    Ny kommod 2019
    Tvättstuga
    Bergmossevägen 26, 3 tr.
    Trevliga utemiljöer
    Gavelläge på våning tre till vänster
    Övernattningslgh
    Utsikter året runt
    Läggdags
    Härligt kvällsdopp endast sju minuter bort
    Skridsko på Kvarnsjön
    Hamnen
    Hamnen
    Hemköp i Hamnen
    Porslinsmuseum
    ICA Maxi
    Ösbyskolan på gångavstånd

    Karta

    Bolagsinformation
    Gustavsbergs Centrum, 134 30, Gustavsberg Värmdö
    Lugnets Allé 14 120 66 Stockholm
    Alla rättigheter © Berggren & Co Fastighetsmäklare

    Intresseanmälan för

    Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

    Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

    Tack för ditt meddelande!

    Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

    Tack för ditt meddelande!

    Låt oss värdera din bostad.

    Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

    Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

    Tack för ditt meddelande!

    Vill du värdera din bostad