Skärholmen
  Ekholmsvägen 232

  Skärholmen

  Ekholmsvägen 232

  Visningar

  Ekholmsvägen 232

  Trevlig renoverad fyrarummare i populärt område

  På Ekholmsvägen 232 ges nu chansen att förvärva denna ljusa och funktionella 4:a i fint skick. Här bor ni i det trivsamma bostadsområdet nära centrum som kombinerar natur med goda kommunikationer. Mysig innergård med träd och buskar och med närhet till Mälaren. Stor och härlig balkong! Populär förening med god ekonomi!

  • Rumsbeskrivning

   Varmt välkommen till en nyrenoverad 4: a. Här möts man av ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier samt en stor inglasad balkong i högt, fritt och soligt läge. Entréhall med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Vardagsrummet har utgång till den rymliga balkongen med trätrall och god plats för balkongmöbler.

   Exklusivt, nyrenoverat kök från 2020. Här blir det roligt att laga mat tillsammans. Vita, släta skåpluckor matchas snyggt av svarta granitbänkar med svart mosaikkakel som stänkskydd. Gott om skåputrymme och arbetsytor tack vare bardisken som delar av köket mot matplatsen som rymmer 6-10 personer. Maskinparken består av induktionshäll, inbyggd ugn, kyl/frys samt diskmaskin.

   Bostaden har tre bra sovrum. Det största sovrummet med plats för dubbelsäng, har platsbyggda garderober. De två övriga sovrummen har även de gott om plats för säng och annan möblering.

   Exklusivt helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, allt sobert utfört i svart och vitt. Badrummet är utrustat med badkar, handfat i kommod med spegelskåp ovanför samt WC och är förberett för tvättmaskin. Lägenheten har också separat WC med handfat.

   Hela lägenheten andas ljus och fräschör. Vita målade väggar blandas upp med en och annan fondvägg och de genomgående fina golven skapar en enhetlig känsla. Här är det bara flytta in!!

   Den rofyllda bakgården erbjuder sol stora delar av dagen och har ett lugnt läge på husets baksida. Här är en utmärkt plats för umgänge och festligare tillställningar. Vid husets entrésida finns en lekplats. Brf Skärholmshöjden är en välskött förening med god ekonomi. Stambytt 2018. Föreningen äger fastigheten Harholmen 9 och består av 92 bostadsrättslägenheter, 53 hyreslägenheter och 13 lokaler. Här får du ett behagligt boende med hiss, källarförråd, tvättstuga, barnvagnsförråd och parkering för medlemmarna. Föreningen har en låg skuldsättning och månadsavgiften är låg. Föreningen har många hyresrätter kvar vilket innebär att när de säljs så är det pengar direkt in till föreningens kassa.

   Ett stenkast bort ligger förskolor och skolor och 340 meter från bostaden finns Skärholmens tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 20 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. Här finns även Skärholmens galleria, SKHLM med över 100 butiker och restauranger. Här finns bl.a. mode, inredning, sport, elektronik, ur- och optikaffärer. Utöver det finns ett stort serviceutbud med t ex livsmedelsaffärer, apotek, bibliotek, frisörer, caféer och restauranger. Andra sidan motorvägen så finns Kungens Kurva handelsplats med flera butiker samt Sveriges största IKEA samt Heron City med bland annat SF Biograf, lekland och bowling.

  • Fakta
   Tillträde
   Omgående
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   1102
   Adress
   Ekholmsvägen 232
   Postnummer
   127 51
   Postort
   Skärholmen
   Distrikt
   Skärholmen
   Område
   Skärholmen
   Boarea
   94 m2
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Antal rum
   4
   Antal sovrum
   3
  • Föreningen
   Namn
   Brf Skärholmshöjden
   Bildades
   2009
   Byggår
   1968
   Hiss
   Ja
   Våning
   1 av 6
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Brf Skärholmshöjden registrerades 2009-10-02 och förvärvade del av fastigheten Stockholm Harholmen 8 för ombildning från hyresrätt till bostadsrätt. Föreningen upplåter 150 bostadslägenheter. Byggnaderna är uppförda 1968 med adresserna Ekholmsvägen 206-210, 218-222, 224-228 och 230-234. Flertalet hyresrätter finns kvar (dold tillgång). Bostäderna har en totalyta om sammanlagt 12 066 kvm. Föreningen upplåter även 13 lokaler om totalt 732 kvm. Föreningen äger sin mark.

   Belåningsgrad per kvm ca 6 769 kr. (2018)

   Kabel-tv och Bredband: Kabel-tv och bredband levereras av ComHem. Bredband går att få via fiber. För mer information om priser och utbud se; www.comhem.se.

   Parkering: Det finns Ca 19 st parkeringsplatser som hyrs ut till en kostnad av ca 380 kr i månaden. Till dessa är det separat kö. För mer info, besök föreningens hemsida: http://brfskarholmshojden.bostadsratterna.se/

   Byggnaden

   Felfamiljsbostad

   Värme- och ventilationsanläggning

   Fjärrvärme

   Renoveringar

   Utfört underhåll: -Byte av portar (1996) -Ventilationsanläggningen ombyggd/placerad på yttertak (1998) -Renovering av fasader (2000) -Renovering av balkonger (2000) -PCB sanerat (2000) -OVK-kontroll (2007) - Stambyte (2017/2018 -Installation av Porttelefon -Renovering av trapphus

   Planerade renoveringar

   Kommande renoveringar: -Nya balkongdörrar och tilläggsisolering -Justeringar i undercentraler -Renovering av tvättstugor -Renovering av hissarna -Fönsterbyte

   Övriga utrymmen

   Tvättstugan finns i huset på Bv. Förrådet finns i källaren ca 5-6 m2

   TV/Internet

   Nytt avtal Bahnhof med 99kr i mån.

   Parkering

   Parkering finns på gården. Garage ca 1000kr/mån. (ej i föreningen)

  • Kostnader
   Månadsavgift
   4 014 kr/månad (värme och kabel-TV)
   Kommentar till avgiften

   Grundutbud TV.

   Hushållsel
   300 kr/månad
   Hemförsäkring
   200 kr/månad
   Internet
   99 kr/månad
   Summa driftskostnader
   599 kr/månad
   Personer i hushållet
   4

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  • Energideklaration
   Energiprestanda
   228 kWh/m2
   Status
   Energideklaration är utförd
   Besiktades av
   Energiteamet

   Kommentar

   se under bilagor

  • Närområde & Kommunikationer
   Område

   I Skärholmen finns gott om möjligheter till friluftsliv, med närhet till grönområden samt Mälarens vatten och stränder. Njut av bad, båtliv, skridskoåkning, fiske och promenader längs strandpromenaden och caféer som Skärholmens gård och Café Lyran.

   Här bor du i händelsernas och shoppingens kärna, med ett enormt utbud av affärer, restauranger och service. Som om inte det vore nog har du gångavstånd till Kungens Kurva med världens största IKEA och Heron city med all tänkbar underhållning för hela familjen. Gott om förskolor och grundskolor gör att området lämpar sig väl för barnfamiljer. Skärholmen är knutpunkt för flera busslinjer och tunnelbanan tar 20 minuter till city.

   Kommunnamn Stockholm

  • Dokument & Länkar

  Visningar

  Intresserad av denna bostad?

  Anmäl Intresse

  Tipsa en vän

  Fakta

  Pris:
  2 695 000 kr (Utgångspris)
  Adress:
  Ekholmsvägen 232, Skärholmen
  Yta:
  94 m2
  Rum:
  4 rok
  Trappor:
  1 av 6
  Hiss:
  Ja
  Avgift:
  4 014 kr/månad (värme och kabel-TV)

  Ansvarig Mäklare

  Erik Garpenbeck
  Erik Garpenbeck

  Reg. Fastighetsmäklare


  Bilder

  Ekholmsvägen 232
  Trevligt renoverad bostad
  Vardagsrum med enstavsgolv
  Stor balkong
  Helt nytt kök
  Bardisk och granitbänkar
  Nya vitvaror
  Tre bra sovrum
  Med genomgående fina golv
  Helkaklat badrum
  WC
  Planritning
  Trevligt område nära centrum
  Parkering på gården

  Karta

  Bolagsinformation
  Gustavsbergs Centrum, 134 30, Gustavsberg Värmdö
  Lugnets Allé 14 120 66 Stockholm
  Alla rättigheter © Berggren & Co Fastighetsmäklare

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Vill du värdera din bostad